skip to Main Content
Café Marktzicht - ons verhaal

Aan de voet van de Amersfoortse Onze Lieve Vrouwetoren vind je ieders gezamenlijke woonkamer, onmiskenbaar herkenbaar door onze knalrode terrasparasol en luifel. Ooit een klein, welbekend schaakcafé, nu begrip onder keientrekkers en ontdekking van toeristen als hét speciaalbiercafé van de stad.

Hier mogen de voeten omhoog, gaat een kussen in je rug en schuiven we elk moment het best passend biertje voor je neus. Eten doen we met evenveel genot; een volle borrelplank, stevige burgers (ook de vegetarische of veganistische varianten) of versgebakken appeltaart met een dikke dot slagroom.

Dus gris een spelletje uit de kast, voer een goed gesprek en kom thuis bij ons, in Marktzicht.

Speciaalbier

Met meer dan negentig bieren op fles en veertien (wissel)taps schenken wij elk moment waar jij het meeste zin in hebt.

Spelletjes

Pak een bordspel uit onze uitpuilende spellenkast en Risk, Jenga of Mens-Erger-Je-Niet met elkaar tot in de kleine uurtjes.

Eten

Geniet samen van een heerlijk volle borrelplank, zet je tanden in een vers gegrilde burger of begin je dag met een krantje en een punt versgebakken appeltaart met slagroom.

Terras

Zit, sta of hang zolang je wilt, bij ons op het Lieve Vrouwekerkhof. Warm en knus onder de heaters of aan de grote vuurtafel, of lekker in het zonnetje.